Rüyada başa kına sürmek

Rüyada başa kına sürmek ailesinden hayır göreceğine, kendisini ailesine vereceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret eder.

Rüyada başa kına sürmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz seçtiğiniz alanlarda ilerlemenize faydalı olabilir.

Rüyada başına kına sürmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet eder.

Rüyada başa kına sürmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlara kına sürmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağa kına sürmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işarettir.

Rüyada saçını kına sürmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada saçına kına sürmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze kına sürmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada birinin eline kına sürmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments