Rüyada yüze kına sürmek

Rüyada yüze kına sürmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze kına sürmek gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Rüyada yüze kına sürmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada yüzüne kına sürmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarına kına sürmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada saçına kına sürmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını kına sürmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kına sürmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet eder.

Rüyada saçlarına kına sürmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin eline kına sürmek hainlik yapacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments