Rüyada birinin dövmesini görmek

Rüyada birinin dövmesini görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin dövmesini gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz veya sizden gizleniyor olabilecek bilgileri ya da olayları araştırmanız gerekiyor.

Rüyada kırmızı dövme yaptırdığını görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada timsah dövmesi görmek dertlerin dermanının bulunacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız dövmesi görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrep dövmesi yaptırmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi dövmesi yaptırmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsüne dövme yaptırmak eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kollarında dövme görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, üzüntülü bir haber alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments