Rüyada akrep dövmesi yaptırmak

Rüyada akrep dövmesi yaptırmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, helal rızka kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada akrep dövmesi yaptırmak gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi açıkça belirtip, pazarlık aşamasında kendi lehinize adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada akrep dövmesi yaptırmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine delalettir.

Rüyada akrep dövmesi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birini dövmeye çalışmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yüzde dövme görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin kolunda dövme görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret eder.

Rüyada dövme yaptırmış birini görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytan dövmesi yaptırmak kalbindeki allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments