Rüyada timsah dövmesi görmek

Rüyada timsah dövmesi görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bunun için allah’a şükredeceğine, daha çok dünya malı edineceğine işarettir.

Rüyada timsah dövmesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada timsah dövmesi görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada belinde dövme görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, zenginliğinin süreceğine inanılır.

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırmak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalıcı dövme görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş dövme görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kişinin fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada vücudunu dövmeli görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kırgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments