Rüyada yıldız dövmesi görmek

Rüyada yıldız dövmesi görmek özel hayatında mutlu olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız dövmesi gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakın.

Rüyada yıldız dövmesi görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada dövme yaptıran görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dövmeye çalışmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın dövmesini görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayağına dövme yaptırmak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan dövmesi görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kalbini tekrar hayata açacağına yorulur.

Rüyada gül dövmesi yaptırmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments