Rüyada kollarında dövme görmek

Rüyada kollarında dövme görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kollarında dövme gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına işaret eder.

Rüyada dövmeli kol görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırmak şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kız çocuğunun olacağına delalet eder.

Rüyada koluna dövme yapmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kollarında dövme görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolda dövme görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek malının ve kazancının tam olacağına, hayattan yana keyif bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunda dövme görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments