Rüyada birinin sırtında dövme görmek

Rüyada birinin sırtında dövme görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine yorulur.

Rüyada birinin sırtında dövme gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Rüyada sırta dövme yaptırmak müjdeli bir haber alacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine inanılır.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtta dövme görmek yeni bir ev alınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada sırtında dövme görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada şeytan dövmesi yaptırmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments