Rüyada kedi dövmesi yaptırmak

Rüyada kedi dövmesi yaptırmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kedi dövmesi yaptırmak gördüyseniz:

  • Hissettikleriniz ya da yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda net olmazsanız problem çıkabilir.

Rüyada kedi dövmesi yaptırmak borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kollarında dövme görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalıcı dövme görmek kısmetlerinin açılacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek ekmeğinin çoğalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil dövmesi görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulur.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak işinde başarılı olacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, birçok engelin aşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments