Rüyada birini yanaktan öpmek

Rüyada birini yanaktan öpmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, sabit geliri olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada birini yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına rivayet eder.

Rüyada birini yanaklarından öpmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini yanaktan öpmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada erkeği yanağından öpmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments