Rüyada bir bayanı yanağından öpmek

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, ticaretin önünün açılacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Daha bir bağımsız yapıdasınız.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eşini yanağından öpmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanak öpmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek kızına daima sahip çıkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadını yanağından öpmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızı yanağından öpmek kazancının günden güne düşeceğine, tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments