Rüyada selden kurtarmak

Rüyada selden kurtarmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada selden kurtarmak gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada selden adam kurtarmak üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada insanları selden kurtarmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet eder.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini selden kurtarmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada selden kurtarmak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada selden birini kurtarmak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, can derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, işlerin düzene gireceğine işarettir.

Rüyada selden insan kurtarmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments