Rüyada insanları selden kurtarmak

Rüyada insanları selden kurtarmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa inanılır.

Rüyada insanları selden kurtarmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışması gerektiren işler veya grup aktiviteleri yeni bir yöne ilerleyebilir.

Rüyada selden insan kurtarmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına rivayet eder.

Rüyada insanları selden kurtarmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada birini selden kurtarmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada selden adam kurtarmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Rüyada selden birini kurtarmak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada selden kurtarmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments