Rüyada selden adam kurtarmak

Rüyada selden adam kurtarmak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada selden adam kurtarmak gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada selden adam kurtarmak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, daha çok çalışılacağına yorulur.

Rüyada insanları selden kurtarmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada selden insan kurtarmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada selden kurtarmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yüklü siparişler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada selden birini kurtarmak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işaret eder.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet eder.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak kendi bildiğini okuyacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini selden kurtarmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments