Rüyada selden çocuğunu kurtarmak

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, istediği projeleri yapamayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak gördüyseniz:

  • Ruhsal durumunuzu, iş hayatınızı ya da ortak kaynak kullanımını gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına yorulur.

Rüyada selden insan kurtarmak kafa dinleyeceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalet eder.

Rüyada selden adam kurtarmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selden birini kurtarmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada selden kurtarmak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanları selden kurtarmak kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yeni bir eve taşınacağına delalettir.

Rüyada birini selden kurtarmak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments