Rüyada birini bornozla görmek

Rüyada birini bornozla görmek bereketli işler yapacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalettir.

Rüyada birini bornozla gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada birini bornozlu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada bornoz almak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini bornozla görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bornoz görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bornoz aldığını görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işarettir.

Rüyada eşini bornozla görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını bornozla görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına inanılır.

Rüyada beyaz bornoz giymek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments