Rüyada arkadaşını bornozla görmek

Rüyada arkadaşını bornozla görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını bornozla gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Rüyada arkadaşını bornozla görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini bornozlu görmek gönül kapılarını açacağına, zarar edeceğine delalettir.

Rüyada bornoz görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mavi bornoz görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bornoz hediye almak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek bornozu görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada beyaz bornoz giymek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kirli bornoz görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments