Rüyada bornoz almak

Rüyada bornoz almak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bornoz almak gördüyseniz:

  • Planınıza sadık ilerlemenizde fayda var.

Rüyada beyaz bornoz görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını bornozlu görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sarı bornoz giymek kısmetsizlik yaşayacağına, tekin olmayan işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada bornozlu adam görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada havlu bornoz görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mor bornoz görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini bornozlu görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments