Rüyada birini bornozlu görmek

Rüyada birini bornozlu görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada birini bornozlu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere sebep olabilir.

Rüyada arkadaşını bornozla görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı bornoz giymek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bornozlu görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine delalettir.

Rüyada kendini bornozlu görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, kazancının epey düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bornoz görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bornoz giymek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret eder.

Rüyada bornozlu adam görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada eşini bornozlu görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments