Rüyada beyaz bornoz giymek

Rüyada beyaz bornoz giymek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada beyaz bornoz giymek gördüyseniz:

  • Yararlı tavsiyelerde bulunan kşileri dinlemeli, faydalı fikirlere yer açmalı ya da size destek olmak veya yardım etmek isteyen kişilere izin vermelisiniz.

Rüyada beyaz bornoz giymek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, ayaklandıracağına işarettir.

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı bornoz giymek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada sarı bornoz giymek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada mavi bornoz giymek allah’ın lütuflarını bulacağına, herkesin yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bornoz giymek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor bornoz giymek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, geçim derdinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments