Rüyada yeşil bornoz görmek

Rüyada yeşil bornoz görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bornoz gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil bornoz görmek hayır dualarına nail olacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bornozlu erkek görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini bornozlu görmek önündeki engelleri aşamayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini bornozlu görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo bornoz görmek işlerin yoluna gireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bornozlu erkek görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada siyah bornoz giymek kişinin can derdine düşeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments