Rüyada birini baltayla kesmek

Rüyada birini baltayla kesmek kendi patronu olacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini baltayla kesmek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz doğru seçimi yapmanızda etkili olabilir.

Rüyada birini baltayla kesmek hayırlı adımlar atacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada baltayla kafa kesmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine delalettir.

Rüyada baltayla ağaç kesmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada baltayla bacak kesmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada baltayla kol kesmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, ailenin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eli baltalı adam görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine alamet eder.

Rüyada balta bulmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulur.

Rüyada demir balta görmek sıkıntılarının daha da artacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments