Rüyada baltayla kafa kesmek

Rüyada baltayla kafa kesmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada baltayla kafa kesmek gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada baltayla kafa kesmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret eder.

Rüyada kafaya balta yemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada baltayla kol kesmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada baltayla bacak kesmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birini baltayla kesmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada baltayla ağaç kesmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine delalet eder.

Rüyada sapsız balta görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada baltayla birini yaralamak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments