Rüyada demir balta görmek

Rüyada demir balta görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere yorulur.

Rüyada demir balta gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Rüyada demir balta görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada ölünün elinde balta görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, yeni bir semte taşınılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elinde balta görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına yorulur.

Rüyada birini baltayla öldürmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini baltayla kesmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada baltayla kafa kesmek adının ve şanının yürüyeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine tabir olunur.

Rüyada baltayla yılan öldürmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Rüyada kafaya balta yemek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments