Rüyada baltayla bacak kesmek

Rüyada baltayla bacak kesmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada baltayla bacak kesmek gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Rüyada baltayla bacak kesmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kalp kırmaya rivayet etmektedir.

Rüyada baltayla ağaç kesmek zenginliğe sahip olacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baltayla kafa kesmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret eder.

Rüyada baltayla kol kesmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada birini baltayla kesmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada balta bilemek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine delalettir.

Rüyada elinde balta görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balta sapı görmek karanlığın biteceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments