Rüyada baltayla kol kesmek

Rüyada baltayla kol kesmek rahat yüzü göreceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada baltayla kol kesmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda kafanızı karıştıran ya da size yeni fikirler veren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada baltayla kol kesmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada baltayla ağaç kesmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Rüyada baltayla bacak kesmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada baltayla kafa kesmek allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini baltayla kesmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada sapsız balta görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine inanılır.

Rüyada kafaya balta yemek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına inanılır.

Rüyada keser balta görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments