Rüyada baltayla ağaç kesmek

Rüyada baltayla ağaç kesmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, darp edileceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine delalettir.

Rüyada baltayla ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Geleneksel bir girişiminizin veya bazı muhafazakar hareketlerinizin olumlu yansımaları olabilir.

Rüyada baltayla ağaç kesmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sabrını zorlayacağına işarettir.

Rüyada birini baltayla kesmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada baltayla bacak kesmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret eder.

Rüyada baltayla kol kesmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına alamet eder.

Rüyada baltayla kafa kesmek geçim derdinin biteceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balta bilemek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birini baltayla öldürmek o şekilde bir çözüm bulacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada balta keser görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments