Rüyada eli baltalı adam görmek

Rüyada eli baltalı adam görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada eli baltalı adam gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerin veya endişelerin sizi durdurmasına veya engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada eli baltalı adam görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baltalı adam görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına işaret eder.

Rüyada ölünün elinde balta görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinde balta görmek maddi çıkmazların biteceğine, büyük problemler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde balta görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına inanılır.

Rüyada birini baltayla kesmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına işaret eder.

Rüyada balta görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine inanılır.

Rüyada birini baltayla öldürmek yüzlerin asılacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments