Rüyada çok parfüm sıkmak

Rüyada çok parfüm sıkmak donanımlı kılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işarettir.

Rüyada çok parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada çok parfüm sıkmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, variyetinin her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işaret eder.

Rüyada birine parfüm sıkmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada kendine parfüm sıkmak başarılı ve kazançlı olacağına, ailesinden hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada eve parfüm sıkmak bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet eder.

Rüyada parfüm sıkmak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına parfüm sıkmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments