Rüyada ağıza parfüm sıkmak

Rüyada ağıza parfüm sıkmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine işarettir.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.Buna karşılık duygusal hayatınızda yeni bir heyecan yaşayabilirsiniz.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parfüm sıkmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına yorulur.

Rüyada oda parfümü sıkmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, onları koruyup kollayacağına işarettir.

Rüyada eve parfüm sıkmak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, karlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına parfüm sıkmak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, dünya malına kavuşulacağına delalettir.

Rüyada birine parfüm sıkmak harama göz dikmeyeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments