Rüyada birine kemer takmak

Rüyada birine kemer takmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada birine kemer takmak gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Rüyada beline altın kemer takmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, önün açılacağına delalet eder.

Rüyada siyah kemer takmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe kemer takmak yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı kemer takmak her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kemer takmak umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yeşil kemer takmak yüksek moralli olacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kemer takmak toparlanmasının da uzun süreceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolona kemer takmak işlerinin çok iyi gideceğine, girdiği işleri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments