Rüyada mavi kemer takmak

Rüyada mavi kemer takmak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kemer takmak gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Rüyada mavi kemer takmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kemer takmak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada birine kemer takmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada süslü kemer takmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kemer takmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, yıkılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada arabada emniyet kemeri takmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, asık yüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beline kemer takmak çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret eder.

Rüyada deri kemer takmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments