Rüyada siyah kemer takmak

Rüyada siyah kemer takmak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, parasal durumun düzeltileceğine, bunun da geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kemer takmak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen, sınırlayan ya da yavaşlatan kişi, ilişki veya işleri hayatınızda belli bir konuma yerleştirerek, sizi bir daha aynı şekilde etkilemelerine izin vermeyeceksiniz.

Rüyada siyah kemer takmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kalın kemer takmak onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kemer takmak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına alamet eder.

Rüyada beline kemer takmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Rüyada beline altın kemer takmak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı kemer takmak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, her anlamda güçleneceğine delalet eder.

Rüyada pembe kemer takmak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına tabir olunur.

Rüyada süslü kemer takmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments