Rüyada birine ateş edildiğini görmek

Rüyada birine ateş edildiğini görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada birine ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri veya alacağınız haberleri doğru değerlendirmeli, gerekirse olayların dışında kalmalısınız.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek daha sık bir araya geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine yorulur.

Rüyada birine ateş edildiğini görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine ateş edildiğini görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine inanılır.

Rüyada üstüne ateş edildiğini görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, maddi durumunun düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini ateş edildiğini görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaş uçağının ateş ettiğini görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına delalet eder.

Rüyada silahla ateş edilmek duaların kabul göreceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments