Rüyada silahla ateş edilmek

Rüyada silahla ateş edilmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada silahla ateş edilmek gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine inanılır.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işarettir.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments