Rüyada kendine ateş edildiğini görmek

Rüyada kendine ateş edildiğini görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi uygulamak için gereken zamanı ilerde bulacaksınız.

Rüyada ateş edilmesini görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada askerlerin ateş ettiğini görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateş edilmek ticaretin önünün açılacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin tüfekle ateş ettiğini görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yüzüne kan geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada havaya ateş ettiğini görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçaktan ateş edildiğini görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş uçağının ateş ettiğini görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş edildiğini duymak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments