Rüyada üstüne ateş edildiğini görmek

Rüyada üstüne ateş edildiğini görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Rüyada üstüne ateş edildiğini görmek zor durumlara düşüleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne ateş düşmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ateş ettiğini görmek ayrıcalık elde edeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada eve ateş edildiğini görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada uçağın ateş ettiğini görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına alamet eder.

Rüyada üzerine ateş edildiğini görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments