Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Sizden beklentisi olan kişilerin net olarak ne istediğini sorup şaşırabilirsiniz.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yaşamının tazeleneceğine işarettir.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments