Rüyada ateş etmeyen silah görmek

Rüyada ateş etmeyen silah görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kurulu düzeninin olacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş etmeyen silah gördüyseniz:

  • Maddi açıdan mantıksız ilerliyor veya bazı konularda aklıselim davranmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına inanılır.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek varını yoğunu kaybedeceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments