Rüyada birilerini korumak

Rüyada birilerini korumak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada birilerini korumak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi bilmeniz özel yaşamınızda gerekli değişiklikleri yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada birilerini korumak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret eder.

Rüyada birini koruduğunu görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi korumak büyük ve güzel işler yapacağına, yeni işler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini korumak için adam öldürmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan korumak malının, parasının ve makamının artacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başbakan korumak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada camiyi korumak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu korumak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments