Rüyada birini koruduğunu görmek

Rüyada birini koruduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada birini koruduğunu gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada hayvan korumak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada namusunu korumak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına işaret eder.

Rüyada emaneti korumak işlerin yoluna sokulacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu korumak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğünü korumak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşlerini korumak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada camiyi korumak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu korumak kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments