Rüyada camiyi korumak

Rüyada camiyi korumak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, iş sahibi olacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalettir.

Rüyada camiyi korumak gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada camiyi korumak şansının açılacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada birini köpekten korumak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi korumak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği korumak huzursuzluklar ile boğuşacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada başbakan korumak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanları korumak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, lüks içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını korumak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını korumak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments