Rüyada sevgiliyi korumak

Rüyada sevgiliyi korumak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, alkış alacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi korumak gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada sevgilisini korumak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi korumak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevgilini korumak işlerinin sarpa saracağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi korumak sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşlerini korumak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine alamet eder.

Rüyada kendini korumak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments