Rüyada insan korumak

Rüyada insan korumak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına tabir olunur.

Rüyada insan korumak gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada insan korumak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine inanılır.

Rüyada bir insanı korumak başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine alamet eder.

Rüyada insanları korumak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada köpeği korumak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, sevilen birinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada birilerini korumak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğünü korumak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu korumak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments