Rüyada başbakan korumak

Rüyada başbakan korumak hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza delalet eder.

Rüyada başbakan korumak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz beklenmedik bir noktaya gelebilir.

Rüyada başbakan korumak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başbakanı koruduğunu görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Rüyada başbakanı korumak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birilerini korumak sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada iffetini korumak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet eder.

Rüyada evi korumak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebekleri korumak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet eder.

Rüyada bebeğini korumak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, hayırlı terfiler alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments