Rüyada kertenkele ezmek

Rüyada kertenkele ezmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kertenkele ezmek gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Rüyada kertenkele ezmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, işindeki verimin artacağına yorulur.

Rüyada kertenkele görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele yemek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dev kertenkele görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük kertenkele görmek borçlarını bitireceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, ortamın bir hayli gerileceğine inanılır.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek allah’ın sevgisini kazanacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments