Rüyada bir yeri sildiğini görmek

Rüyada bir yeri sildiğini görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, küslükleri gidereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada bir yeri sildiğini gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş bıkmaya başladığınız bazı konular aniden sizin lehinize bir gelişme gösterebilir.

Rüyada yerleri sildiğini görmek sıhhat ve moral bulacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerleri silmek rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işarettir.

Rüyada yerleri silmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, güzelliklere rast gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bezle yer silmek kötü haberler alacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada yer silmek elindeki işi rayına oturtacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yer sildiğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, endişelerini silip atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet eder.

Rüyada bir yeri silmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments