Rüyada bezle yer silmek

Rüyada bezle yer silmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada bezle yer silmek gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Rüyada bezle yer silmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yer bezi görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeri silmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada yeri sildiğini görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, yarardan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin yerlerini silmek haram mal yiyip içeceğine, acı tecrübeler edineceğine tabir olunur.

Rüyada bir yeri silmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine işarettir.

Rüyada yer silmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalettir.

Rüyada yer sildiğini görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments