Rüyada yerleri silmek

Rüyada yerleri silmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet eder.

Rüyada yerleri silmek gördüyseniz:

  • Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir.

Rüyada yeri silmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, gönlündeki gibi sevileceğine alamet eder.

Rüyada evde yerleri silmek büyük bir özgüven kazanacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine delalettir.

Rüyada yerleri sildiğini görmek ilişkiye huzurun geleceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalettir.

Rüyada yeri sildiğini görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulur.

Rüyada bir yerleri silmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada yer silmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bezle yer silmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments