Rüyada yer silmek

Rüyada yer silmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yükseleceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada yer silmek gördüyseniz:

  • Değişime direnmek sorunları körükleyebilir.

Rüyada evde yerleri silmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri silmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerleri sildiğini görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalettir.

Rüyada yer sildiğini görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına tabir olunur.

Rüyada yerleri silmek gönlünce bir hayat süreceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada bir yerleri silmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bezle yer silmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments